Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики розпочинає серію вебінарів "Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії COVID-19”

27 Квітня 2020, 19:24

 

Міністерство соціальної політики спільно з Уповноваженим Президента України з прав дитини, Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» та Міжнародною громадською організацією «Міжнародний центр розвитку і лідерства» розпочинає серію навчальних вебінарів "Захист дітей та підтримка сімей в умовах пандемії Covid-19”.

 

Вступний вебінар серії на тему «Забезпечення захисту дітей в умовах карантину» відбудеться 29 квітня з 10.00 до 12.00. Трансляція заходу на Фейсбук сторінці Міністерства - https://www.facebook.com/MLSP.gov.ua/

 

Захід відбудеться за участі Міністра соціальної політики Марини Лазебної та Уповноваженого Президента України з прав дитини Миколи Кулеби.

 

Під час вебінару буде розглянуто такі питання:

Руслан Колбаса, Генеральний директор Директорату розвитку соціальних послуг  та захисту прав дітей Міністертва соціальної політики

 

Зінаїда Кияниця, заступник директора Партнерства «Кожній дитині»

 

Дар’я Палатна, програмний директор Міжнародного центру розвитку і лідерства”

 

Запрошуємо до участі у вебінарі керівників та працівників служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сімї, дітей та молоді, соціального захисту населення, освіти обласних та районних державних адміністрацій, виконкомів міських рад та обєднаних територіальних громад, які працюють у сфері забезпечення прав дитини, представників громадських та благодійних організацій, всіх бажаючих.

 

Під час наступних вебінарів серії розглядатимуться такі питання: здійснення оцінки безпеки дитини; механізми здійснення оцінки потреб сім’ї/особи; порядок вилучення та влаштування дітей у сімейні форми виховання в умовах карантину; організація роботи комісії із захисту дитини. У кожному з вебінарів візьмуть керівники та спеціалісти Мінсоцполітики для відповіді на запитання.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18571.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове