Міністерство соцiальної політики України


Самотні люди похилого віку на Сумщині отримують продуктові набори від АТБ

9 Квітня 2020, 14:10

 

Вже тиждень працює спільний проект Міністерства соціальної політики України та корпорації «АТБ» із забезпечення соціально незахищених  громадян продуктами харчування. Видано 4865 продуктових наборів одиноким та одиноко проживаючим особам, яким виповнилося 80 і більше років, особам з інвалідністю,  особам похилого віку, які потребують догляду Глухівського, та Сумського районів, мешканцям міст Буринь, Ромни, Чернеччинської, Чупахівської, Грунської, Бочечківської ОТГ. Частково отримали набори мешканці Білопільського, Конотопського районів та міста Шостки.

Продуктові набори отримуємо в період з 03 по 23 квітня включно майже щодня згідно з графіком відпуску наборів в 6 закріплених магазинах АТБ (901 продуктовий набір щодня).

Здійснюють доставку продуктових наборів громадянам соціальні працівники закладів, що є надавачами соціальних послуг.

Саме ці працівники продовжують працювати у посиленому режимі та щоденно дбають про те, щоб в умовах карантину громадяни похилого віку, особи з інвалідністю, сім’ї у складних життєвих обставинах отримували необхідні соціальні послуги. Їх робота не передбачає можливості працювати дистанційно, піти у позапланову відпустку.

Понад 1200 соціальних робітників області обслуговують одиноких громадян похилого віку та осіб з інвалідністю, які перебувають вдома. Вони забезпечують їх продуктами харчування, медикаментами та іншими товарами, а також допомагають оплачувати рахунки, готувати їжу, прибирати тощо.

 Щиро дякуємо за вашу роботу в цей нелегкий для нас час. Будьте здоровими!




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18497.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове