Міністерство соцiальної політики України


Соціальні ініціативи Уряду спрямовані на підтримку мільйонів українців, - Марина Лазебна

30 Березня 2020, 13:04

«Уряд докладатиме максимальних зусиль для того, щоб громадяни України відчували себе  соціально захищеними в умовах посилення глобальної  економічної кризи та  поширення вірусу COVID-19. Особливо це стосується підтримки пенсіонерів та інших соціально вразливих категорій населення», - наголосила сьогодні Міністр соціальної політики Марина Лазебна.

Так, уже в квітні цього року Міністерство соціальної політики спрямує понад 30 мільярдів гривень на виплату пенсій і соціальних допомог, а також 98 мільйонів гривень - на забезпечення окремих категорій населення технічними та іншим засобами реабілітації.

На думку Міністра, надзвичайно важливим кроком для посилення соціального захисту українців стане прийняття Верховною Радою закону про фонд боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19 та її наслідками, що дасть можливість додатково спрямувати понад 10 мільярдів гривень для виплати одноразової допомоги у розмірі 1000 гривень для більш ніж 10 мільйонів людей.

«Соціальні ініціативи Уряду спрямовані на підтримку мільйонів українців», - наголосила Марина Лазебна.

На сьогодні Міністерство соціальної політики працює над тим, щоб удосконалити й оптимізувати свою роботу відповідно до викликів часу. Міністр підкреслила, що графік усіх соціальних виплат складено, усі допомоги будуть виплачені вчасно і в повному обсязі.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18448.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове