Міністерство соцiальної політики України


На Сумщині активізовано роботу з легалізації трудових відносин

20 Лютого 2020, 14:17

 

З питань виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука від 17.02.2020 під головуванням тимчасово виконуючого обов’язки голови Сумської обласної державної адміністрації Ірини Купрейчик відбулась робоча нарада з представниками регіональних структур центральних органів виконавчої влади, яким делеговані повноваження щодо здійснення контролю за додержанням законодавства про працю та зайнятість населення.

У нараді прийняли участь представники Департаменту соціального захисту населення Олена Заяц, заступник директора Департаменту та Оксана Левченко, начальник відділу.

Під час засідання розглянуто питання проведення роз’яснювальної роботи серед населення та роботодавців щодо недопущення до роботи працівників без оформлення їх трудових відносин відповідно до вимог чинного законодавства. Під особливу увагу контролюючих органів потрапили суб’єкти господарювання у сферах будівництва, торгівлі, транспорту, тимчасового розміщення та організації харчування, сільського господарства та кур’єрської діяльності.

Учасниками наради визначено чіткі заходи щодо тісної співпраці між регіональними представниками Пенсійного фонду, Державної податкової служби, Держпраці, Державної служби зайнятості та Національної поліції України у напрямку активізації діяльності з «детінізації» зайнятості населення у Сумській області.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18306.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове