Міністерство соцiальної політики України


Одним із пріоритетів Мінсоцполітики на 2020 рік є підтримка дітей та сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах

18 Лютого 2020, 13:35

 

Підтримка дітей та сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах, є однією з пріоритетних цілей діяльності Міністерства соціальної політики у 2020 році.

Про це заступник Міністра соціальної політики з питань європейської інтеграції Сергій Ніжинський заявив під час публічних консультацій з реалізації цілі 3.3 «Сім’ї, що опинилися в складних життєвих обставинах, зокрема через низькі доходи, отримують своєчасну та професійну допомогу, включаючи фінансову, яка спрямована на швидкий вихід із кризи та подолання складних життєвих обставин» Програми діяльності Кабінету Міністрів.

В ході консультацій, які відбулися 18 лютого 2020 року під головуванням Сергія Ніжинського та за участю представників громадських організацій обговорено Концепцію реалізації державної політики з досягнення цілі 3.3.

«Реалізація державної політики з виведення та допомоги сім"ям у складних життєвих обставинах, яка є складовою Програми діяльності Кабінету Міністрів є важливою складовою формування нової соціальної політики в Україні», - наголосив Сергій Ніжинський.

Тому, за його словами, для виконання цього завдання розроблено комплекс заходів, реалізація яких дасть змогу адресно збільшити допомогу малозабезпеченим сімʼям та допомагати тим, хто цього насправді потребує.

Учасники консультацій погодили План реалізації державної політики по досягненню цілі 3.3 Програми діяльності Уряд.

Заступник Міністра вкотре звернув увагу присутніх на важливості подальшої активної співпраці та координації спільних дій щодо досягнення зазначених цілей.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18290.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове