Міністерство соцiальної політики України


Реформування системи соціальних послуг у громадах потребує використання передового міжнародного досвіду, – Олег Коваль

13 Лютого 2020, 17:43

 

„Реформування системи соціальних послуг у громадах потребує використання передового міжнародного досвіду”, – підкреслив заступник Міністра соціальної політики України Олег Коваль на зустрічі з Головою Представництва Фонду міжнародної солідарності (Республіка Польща) в Україні Павлом Костом 13 лютого 2020 року.

Учасники зустрічі обговорили стратегічні питання розширення співробітництва між Мінсоцполітики та Фондом міжнародної солідарності у рамках підготовки до підписання меморандуму.

Олег Коваль наголосив на тому, що основними напрямами співпраці має бути реформування та розвиток соціальних послуг для дітей та людей похилого віку у громадах, що визначено пріоритетом у Програмі діяльності Уряду. Ці категорії є одними з найбільш незахищених і потребують соціального захисту держави.

„Нас цікавлять питання запровадження додаткових сервісів, соціальних послуг для населення, інноваційні техніки, методики щодо реабілітації дітей, які потрапили у складні життєві обставини, діяльність сімейних судів щодо захисту прав дітей, а також послуги з догляду за людьми похилого віку, діяльність геріатричних закладів тощо”, – сказав заступник Міністра.

Олег Коваль висловив вдячність співробітникам Фонду міжнародної солідарності за сприяння в реалізації соціальних проектів в умовах реформи децентралізації.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18273.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове