Міністерство соцiальної політики України


Верховна Рада ратифікувала Угоду між Кабінетом Міністрів України та Урядом Литовської Республіки про працевлаштування та співробітництво у сфері трудової міграції

5 Лютого 2020, 16:55

Верховна Рада на своєму засіданні 5 лютого 2020 року схвалила проект Закону України „Про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Литовської Республіки про працевлаштування та співробітництво у сфері трудової міграції”.

 

Заступник Міністра соціальної політики Віталій Музиченко, представляючи законопроект у парламенті, зазначив, що ратифікація Угоди сприятиме забезпеченню захисту прав та інтересів працівників обох держав та боротьбі з нелегальною працею.

 

«Ратифікація Угоди створить можливість для офіційного працевлаштування громадян України в Литовській Республіці, що також покращить фінансове становище українських сімей»,- зауважив Віталій Музиченко.

 

Також заступник Міністра підкреслив, що реалізація Угоди дасть можливість залучити до України висококваліфікованих спеціалістів та робітників з Литовської Республіки.

 

Нагадаємо, що Угода між Кабінетом Міністрів України та Урядом Литовської Республіки про працевлаштування та співробітництво у сфері трудової міграції, була підписана 7 грудня 2018 року у місті Києві.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18244.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове