Міністерство соцiальної політики України


Наявність професійного керівника дозволить навести лад у Фонді соцстрахування, - Юлія Соколовська

31 Січня 2020, 15:34

 

Наявність професійного керівника дозволить навести лад у Фонді соціального страхування України, - заявила Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська під час представлення нового директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування Олени Думи, яку 24 січня 2020 року призначено розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Також Міністерка звернула увагу присутніх на те, що майже два роки Фонд соціального страхування України не має офіційного керівника, що в свою чергу негативно впливало на роботу Фонду.

Олена Дума очолює Федерацію профспілок України "Профспілковий наступ", голова Всеукраїнської профспілки "Рідна Земля", є членом правління iнших нацiональних профспiлок, якi входять в об'єднання.

Кар’єру розпочала у 2000 році. В трудовому шляху - досвiд заснування та керiвництва юридичною компанiєю, на керівних посадах державної служби в Кабінеті Міністрів України, Міненерговугілля та захисту довкілля, Мiнагрополiтики, Мін’юсту, Укрдержреєстру, в тому числi на посадi заступника директора виконавчої дирекції Київського міського відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності.

Досвід трудової діяльності - 19 років, 12 з яких на державній службі.

Має вищу освіту. Закінчила Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "правознавство".

 

ДОВІДКОВО

Олена Дума є автором Антикорупційного плану для України, розрахованого на соціальну, агропромислову, земельну та екологічну галузі, з метою збереження та захисту національної безпеки і збереження держави. План офіційно підписаний 15 грудня 2017 року від імені Федерації профспілок України "Профспілковий наступ" та інших національних платформ в Україні, представлених політичними партіями та всеукраїнськими громадськими організаціями.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18218.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове