Міністерство соцiальної політики України


АНОНС ДЛЯ ЗМІ: 10 січня 2020 року відбудеться прес-брифінг, присвячений проблематиці протидії торгівлі людьми та надання комплексної допомоги громадянам України, які перебували у полоні в ОРДЛО

9 Січня 2020, 12:46

 

10 січня о 10:00 відбудеться прес-брифінг, присвячений питанню протидії торгівлі людьми  (Зала 1).

 

Організатор: Міністерство соціальної політики України.

 

Спікери: керівництво Міністерства соціальної політики України

 

Довідково. 

Завдячуючи Президенту України Володимиру Зеленському, 29 грудня 2019 року звільнено з полону 76 українців, які з 2015 року утримувалися на території окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО), зокрема 12 військовослужбовців та 64 цивільних громадян.

Зважаючи на те, що Міністерство соціальної політики є національним координатором у сфері протидії торгівлі людьми, доля громадян України та їх подальша реабілітація та реінтеграція у суспільство є одним із ключових завдань у реалізації державної політики у даному напрямку.

Тому, метою брифінгу є привернення уваги суспільства до даного питання та заклику громадян, які перебували в полоні та були звільнені, звернутися до місцевих державних адміністрацій щодо отримання соціальної допомоги від держави, зокрема встановлення статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.

Про механізми отримання соціальної та інших видів допомог від держави керівництво Мінсоцполітики поінформує на брифінгу.

  

АКРЕДИТАЦІЯ ЗМІ – anna@ukrinform.com

 

Адреса „Укрінформу”: вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. м. „Театральна”)

 

Контактний телефон Прес-центру: (044)  299-03-32

 

Вхід за службовими посвідченнями та картками НСЖУ.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18121.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове