Міністерство соцiальної політики України


У Києві відбувся захід «#ДійПротиНасильства»

12 Грудня 2019, 13:05

 

11 грудня в місті Києві в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» відбувся захід «#ДійПротиНасильства», що викликав неабиякий інтерес киян та гостей столиці.

Акція була ініційована Головним управлінням Національної поліції у м. Києві з метою підвищення обізнаності населення у сфері протидії домашньому насильству, привернення уваги кожного до цієї проблеми у суспільстві, а також інформування про суб’єкти, до яких можна звертатися опинившись у ситуації домашнього насильства. До акції долучились Служба у справах дітей та сім'ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Київський міський та районні центри соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, Центр з надання безоплатної правової допомоги, Київський міський центр «Родинний дім», Київський міський центр по роботі з жінками.

Суб’єкти взаємодії інформували пересічних громадян щодо основних соціальних послуг і елементів допомоги, що можливо отримати при зверненні до установ та організацій. В ході заходу кожен міг отримати друковану продукцію щодо основних видів насильства та інформацією щодо «корисних телефонів».

Аналогічні заходи пройшли у восьми районах міста Києва.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/18013.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове