Міністерство соцiальної політики України


Запит листів про зацікавленість №ІС-D5

29 Жовтня 2019, 14:35
"Консультант з питань створення та оптимізації текстового контенту інформаційно- роз’яснювальної програми щодо реформи соціальної підтримки населення України"

 

ЗАПИТ ЛИСТІВ ПРО ЗАЦІКАВЛЕНІСТЬ № IC-D5

(консультаційні послуги, індивідуальний консультант)

 

«Консультант з питань створення та оптимізації текстового контенту інформаційно- роз’яснювальної програми щодо реформи соціальної підтримки населення України»

 

Україна

Міністерство Соціальної політики України

Угода про позику № 8404-UA

Проект «Модернізація системи соціальної підтримки населення України»

 

Угодою про позику № 8404-UA від 9 липня 2014 року Міжнародний банк реконструкції та розвитку (далі – МБРР або «Світовий банк») надав Україні позику на впровадження Проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» (далі – «Проект»). Метою Проекту є покращення результатів діяльності системи соціальної допомоги та соціальних послуг України для малозабезпечених сімей.

 

Відповідно до Угоди про позику № 8404-UA, відповідальним за впровадження Проекту є Міністерство соціальної політики України, яке має намір залучити індивідуального консультанта (далі – «Консультант») для надання консультаційних послуг з питань створення та оптимізації текстового контенту інформаційно- роз’яснювальної програми щодо реформи соціальної підтримки населення України.

 

Консультант працюватиме в межах технічного завдання та надаватиме послуги з питань створення та оптимізації текстового контенту інформаційно- роз’яснювальної програми щодо реформи соціальної підтримки населення України.

 

Міністерство соціальної політики України цим запрошує зацікавлених консультантів надати докладне резюме із описом кваліфікації та досвіду роботи.

 

Вимоги до кваліфікації зацікавлених консультантів наступні:

 

Обов’язкова кваліфікація:

 

Бажана кваліфікація:

 

Відбір консультантів здійснюватиметься відповідно до процедури відбору індивідуальних консультантів, визначеній в «Посібнику з відбору та залучення консультантів за кошти позик МБРР, кредитів та грантів МАР позичальниками Світового банку» у редакції січня 2011 року зі змінами від липня 2014 року.

Зацікавлені консультанти можуть отримати додаткову інформацію, включаючи технічне завдання, за зазначеною нижче адресою з 10:00 до 17:00.

 

Резюме українською мовоюслід направляти електронною поштою за наведеною нижче електронною адресою до 17:00, 12 листопада 2019 року.

 

Міністерство соціальної політики України

01601, Україна, Київ,

вул. Еспланадна, 8/10

 

До уваги: Комітету з конкурсних торгів Мінсоцполітики для реалізації проектів та грантів, що фінансуються за рахунок коштів МБРР

 

Телефон: + 38 (044) 289-30-66

Електронна пошта: oleh.koval@mlsp.gov.ua, обов'язкова копія на i.kalachova@mlsp.gov.ua, dan.matsui@mlsp.gov.ua та aszhyganov@gmail.com.

 

В темі листа необхідно зазначити номер цього запиту листів про зацікавленість.

 

Додаток: Технічне завдання




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17792.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове