Міністерство соцiальної політики України


Ми не плануємо скорочувати управління соцзахисту у нинішній системі, - Юлія Соколовська

16 Жовтня 2019, 10:41

 

Міністерство соціальної політики України не планує скорочувати управління соціального захисту в регіонах, але проведе аналіз функцій цих структурних підрозділів та їхнє навантаження, аби рухатися в напрямку реформ і створення якісних сервісів та послуг на місцях.

Про це Міністр соціальної політики України Юлія Соколовська написала на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook, за підсумками дводенного міжрегіонального форуму “Соціальні послуги у громадах”.

"Ми не плануємо скорочувати управління соціального захисту у нинішній системі. Втім, це не означає, що ми не будемо рухатися далі в напрямку реформ та підвищення якості. Зараз ми всі разом аналізуємо функції управлінь та навантаження - це комплексна робота з моделювання того, як люди отримуватимуть сервіси та послуги та які функції виконуватимуть РДА, а які ОТГ, наприклад", - зазначила Юлія Соколовська.

Міністр наголосила, що міністерство є і буде на постійному зв’язку з регіонами. “Ми за ефективну систему зворотного зв’язку. Тому вдячна колегам за те, що озвучують критичні проблеми регіонів. Соціальна політика – це політика для людей і про людей. Мінсоцполітики стає відкритим і прозорим. Саме такий підхід є запорукою напрацювання і ухвалення ефективних управлінських рішень”, - підкреслила Юлія Соколовська.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17705.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове