Міністерство соцiальної політики України


Уряд Німеччини готовий і надалі сприяти розвитку соціальної інфраструктури України

11 Жовтня 2019, 15:59

 

Про це йшла мова на робочій зустрічі заступника Міністра соціальної політики України Олега Коваля з представниками Посольства Федеративної республіки Німеччини, Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) в Україні та Кредитної Установи для Відбудови (KfW) з питань розвитку співробітництва.
Заступник Міністра соціальної політики Олег Коваль висловив подяку Уряду Німеччини за плідну співпрацю в реалізації проектів соціальної підтримки вразливих верств населення України, особливо за допомогу для вирішення проблем переселенців.
„Для нас важливо проведення заходів, що передбачають надання підтримки органам місцевого самоврядування, об’єднаним територіальним громадам з метою покращення якості надання соціальних послуг. Наше основне завдання – наблизити соціальні послуги до людини,” – зауважив він.
Сторони домовилися щодо розвитку проектів з підтримки громад у створенні необхідної інфраструктури для надання послуг, впровадженні найкращих практик соціальної роботи в українських громадах.
„Налаштування дієвої системи для ефективного надання соціальних послуг неможливе без навчально-методичної підтримки. Ми маємо потребу у питаннях підготовки кадрів,” – наголосив Олег Коваль.
Учасники зустрічі підкреслили важливість реалізації проектів соціально-психологічної підтримки населення на підконтрольних державі територіях Донецької та Луганської областей.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17696.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове