Міністерство соцiальної політики України


На Полтавщині ознайомились з організацією роботи інтернатних закладів системи соціального захисту населення

11 Вересня 2019, 17:19

 

10 вересня 2019 року відбулося виїзне засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я  та соціального захисту населення за участю директора Департаменту соціального захисту населення Полтавської облдержадміністрації Людмили Корнієнко, представників районних органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Учасники виїзного засідання  відвідали Зіньківський дитячий будинок-інтернат імені О.В.Синяговського та Гадяцький геріатричний будинок-інтернат.

Комісія ознайомилася з умовами проживання  вихованців/підопічних інтернатних закладів, медичним обслуговуванням, наданням реабілітаційних послуг, харчуванням, організацією культурно-дозвіллєвої діяльності, проведенням ремонтних робіт та облаштуванням території.

Члени комісії поспілкувалися з вихованцями та підопічними щодо умов проживання та якості надання соціальних послуг.

За результатами відвідування інтернатних закладів комісія відмітила високий рівень організації виховної роботи, реабілітаційного процесу для дітей з інвалідністю та створення належних умов проживання в будинках-інтернатах.

Комісією підтримано пропозицію щодо виділення коштів на благоустрій території Зіньківського дитячого  будинку-інтернату ім.О.В.Синяговського та впровадження проектів з енергоефективності в Зіньківському дитячому будинку-інтернаті імені О.В.Синяговського та Гадяцькому геріатричному будинку-інтернаті.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17571.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове