Міністерство соцiальної політики України


Привітання Міністра соціальної політики Андрія Реви з Днем Незалежності України

24 Серпня 2019, 01:37

Шановні співвітчизники! Щиро вітаю Вас з Днем Незалежності України! 24 серпня назавжди вписано золотими літерами в історію української держави. Адже незалежність України  була метою і сенсом життя не одного покоління українців. Проте, як це вже було в нашій історії, і сучасна доба принесла важкі випробування в долю сьогоднішнього покоління українців - захисники державності  ціною здоров’я і життя виборюють мир, свободу і право вільно жити у своїй державі на багатостраждальному сході України.

І  двадцять восьма річниця Незалежності України, яку ми відзначаємо в буремний, неспокійний час  своїми трагічними сторінками  вказує нам ще й на те, що Незалежність є спільною відповідальністю перед наступними поколіннями – зберегти можливість  гідного життя у вільній, соборній Україні.

Шановні друзі, бажаю вам та вашим родинам щастя і злагоди, достатку та міцного здоров'я! Нехай віра в успішне майбутнє Незалежної України надихає  на нові звершення заради щасливого майбутнього ваших дітей - наступних поколінь вільних українців!

 

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

 

З повагою

МІНІСТР                                                                  Андрій  РЕВА

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17508.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове