Міністерство соцiальної політики України


Інститут консультанта роботодавця – новий сервіс державної служби зайнятості

2 Серпня 2019, 10:22

 

1 серпня 2019 року в державній службі зайнятості стартував новий проект – інститут консультанта роботодавця. Пілотним регіоном для відпрацювання нової технології обслуговування роботодавців виступає Дніпропетровщина.

Інститут консультанта роботодавця є другим етапом стратегічного розвитку сервісів державної служби зайнятості. Основна мета новацій полягає у розширенні підходів до надання послуг роботодавцям з урахуванням специфіки підприємницької активності регіону, особливостей розвитку регіонального ринку праці та загального балансу між попитом і пропозицією робочої сили.

Новий підхід до обслуговування роботодавців має переорієнтувати роботу спеціалістів центрів зайнятості з формальної реалізації визначених законом функцій на задоволення індивідуальних потреб кожного клієнта. Окрема увага приділятиметься обслуговуванню великих підприємств, коли консультанти роботодавців мають спеціалізуватися на особливостях галузей економіки, у яких функціонують такі великі підприємства.

Впровадження службою зайнятості інституту консультанта роботодавця дозволить:

«Ми йдемо в ногу з часом, а це спонукає до пошуку нових, нестандартних рішень, підходів та форм роботи з нашими клієнтами», – коментує старт нового проєкту директор Державного центру зайнятості Ольга Макогон.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17430.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове