Міністерство соцiальної політики України


У Вінницькій області проведено засідання робочої групи з питань протидії торгівлі людьми

23 Липня 2019, 15:35

 

23 липня 2019 року на Вінниччині проведено засідання робочої групи  з питань  протидії торгівлі людьми обласної Міжвідомчої  ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання домашньому насильству та протидії торгівлі людьми. 

На засіданні за участі всіх обласних суб’єктів взаємодії обговорювалися питання щодо організації та проведення інформаційної кампанії з нагоди Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми (30 липня) у Вінницькій області.

В області заплановано проведення низки заходів, зокрема: робота 5-ох локацій в обласному центру (безкоштовний перегляд документального фільму «Жінка в полоні» в одному з кінотеатрів міста, інформаційно-консультативні пункти з питань протидії торгівлі людьми: «Були в рабстві? Звернись! Отримай допомогу!» на Центральному ринку і залізничному вокзалі, інформаційно-просвітницька акція з використанням інсталяцій «Невидимі» та інформаційно-просвітницька акція на Центральному автовокзалі) та функціонування у всіх районних центрах області інформаційно-консультативних пунктів з питань протидії торгівлі людьми.

Також, були обговорено питання розповсюдження в області інформаційної продукції з питань протидії торгівлі людьми та трансляції тематичних відеороликів на місцевих телеканалах.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17391.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове