Міністерство соцiальної політики України


В Запоріжжі відбувся семінар щодо гендерної політики, забезпеченням, охороною і захистом прав та інтересів осіб з інвалідністю

22 Липня 2019, 13:59

 

З метою підвищення рівня фахових знань, на  виконання Закону України «Про державну службу» та п. 9 Плану заходів щодо реалізації Концепції реформування системи професійного навчання державних службовців, затвердженого урядовим розпорядженням, до Департаменту соціального захисту населення Запорізької облдержадміністрації звернулося Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Мелітополь.

В проведеному у цьому зв’язку одноденному виїзному семінарі взяли участь працівники Департаменту  Ольга Дроздова - начальник відділу оздоровлення, сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми  і Марина Сідєльнікова - начальник відділу у справах ветеранів, людей з інвалідністю та похилого віку управління соціальних послуг та соціального забезпечення.

Розглядались та обговорювались питання пов’язані із гендерною політикою; забезпеченням, охороною і захистом прав та інтересів осіб з інвалідністю.

Представники Департаменту, в межах компетенції, детально ознайомили працівників Територіального управління Державного бюро розслідувань з різноманітними аспектами та напрямами діяльності органів соціального захисту населення  на сучасному етапі, відповідно до тем, винесених на розгляд. Розповіли про новації і задачі. Відповіли на численні питання, надали роз’яснення щодо окремих ситуацій, які виникають в роботі.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17387.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове