Міністерство соцiальної політики України


В Івано-Франківську проведено тренінг на тему: «Повноваження та послуги соціального захисту в ОТГ: стан, проблеми та перспективи»

16 Липня 2019, 17:42

 

16 липня 2019 року в м. Івано-Франківську для представників об’єднаних територіальних громад на базі Центру розвитку місцевого самоврядування проведено тренінг на тему: «Повноваження та послуги соціального захисту в ОТГ: стан, проблеми та перспективи».

Під час проведення тренінгу розглядались питання щодо основних напрямків реалізації державної політики у сфері запобігання та протидії домашньому насильству, а саме: зміни у законодавстві з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статті в тому числі щодо притягнення до відповідальності за вчинення домашнього насильства та невиконання термінового заборонного припису особою, стосовно якої він винесений, а також порядку взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання домашньому насильству на місцевому рівні.

Увагу присутніх також акцентовано на необхідності проведення профілактичної роботи на території об’єднаних територіальних громад з метою привернення уваги населення до проблеми домашнього насильства.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17364.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове