Міністерство соцiальної політики України


В Новоукраїнській об'єднаній територіальній громаді, що в Кіровоградській області в рамках програми з протидії домашньому насильству відбулася фотовиставка

12 Липня 2019, 14:16

 

У Новоукраїнській ОТГ (Кіровоградська область), 8 липня 2019 року експонувалася пересувна фотовиставка “За зачиненими дверима”.

Вперше зазначена фотовиставка була представлена жителям та гостям м. Кропивницький у березні 2019 року громадською організацією “Територія успіху”, яка здійснює заходи у сфері протидії домашньому насильству на території Кіровоградської області. Після пpезентації в Кpопивницькому, оpганізатоpи виставки продовжують її експозицію в інших населених пунктах області.

16 постерів з фотосценами домашнього насильства, які утвоpюють кубічну фігуpу, що символізує чотиpи стіни дому, в яких жеpтви насильства опиняються часто сам на сам зі своїми кpивдниками.

Меседж пpоекту “За зачиненими двеpима” – зупиніться на мить, звеpніть увагу на насилля, яке відбувається навколо вас, і спpобуйте нівелювати хоч маленьку його частину, зpобіть світ щасливішим.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17346.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове