Міністерство соцiальної політики України


Кабінет Міністрів забезпечив фінансування процесу створення Прозорих офісів у десяти об'єднаних територіальних громадах

12 Червня 2019, 16:03

 

12 червня 2019 року Уряд на своєму засіданні затвердив розподіл субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проведення робіт, пов’язаних зі створенням та забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі „Прозорий офіс” на загальну суму 47 888,37 тис. гривень.

"Прозорі офіси користуються великою популярністю, так, за нашої підтримки, відкрито установи у Харкові та у Львові, у Києві та в Одесі, у Кам'янському і в цілому ряді об'єднаних територіальних громад. Зазначеним рішенням пропонується виділити кошти на створення Прозорих офісів ще в десяти територіальних громадах.", - заявив Міністр соціальної політики України Андрій Рева під час розгляду проекту розпорядження на засіданні Уряду.

Прийняття ухваленого розпорядження Кабінету Міністрів України надає можливість розпочати роботи пов’язані зі створенням та забезпеченням функціонування центрів надання адміністративних послуг, у тому числі послуг соціального характеру, в форматі „Прозорий офіс” у  містах обласного значення та об’єднаних територіальних громадах різних регіонів України.

Реалізація розпорядження, після його погодження з Комітетом Верховної Ради з питань бюджету, сприятиме покращенню якості обслуговування громадян, без черг, за місцем проживання, у належно організованих умовах.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17238.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове