Міністерство соцiальної політики України


Урядом підвищено розмір надбавки за особливі умови роботи окремим категоріям працівників установ соціального захисту населення

22 Травня 2019, 12:24

 

22 травня 2019 року прийнято постанову Кабінету Міністрів України „Про внесення змін до пункту 1 до постанови Кабінету Міністрів України від 29 вересня 2010 р. № 875”.

  На даний час постановою Кабінету Міністрів України від 29.09.2010 № 875 „Про встановлення надбавки окремим працівникам установ соціального захисту населення” передбачено виплату лікарям, фахівцям з базовою та неповною вищою медичною освітою і молодшим медичним сестрам з догляду за хворими, які працюють у будинках-інтернатах для громадян похилого віку та інвалідів, геріатричних пансіонатах для ветеранів війни і праці, психоневрологічних інтернатах та дитячих будинках-інтернатах і безпосередньо обслуговують осіб із значно зниженою рухомою активністю та ліжкових хворих, надбавки за особливі умови роботи в розмірі 15 відсотків посадового окладу.

Урядом прийнято рішення щодо встановлення зазначеним категоріям працівників надбавки за особливі умови роботи в граничному розмірі 50 відсотків посадового окладу (з підвищеннями), але не менше 15 відсотків.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17130.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове