Міністерство соцiальної політики України


Розроблення та виготовлення соціальної рекламної продукції для проведення інформаційно-просвітницької роботи в територіальній громаді міста Києва

21 Травня 2019, 16:33

 

З метою формування у громади столиці активної позиції, направленої на захист прав та інтересів дітей, сімей з дітьми, підвищення рівня обізнаності населення щодо запобігання та протидію домашньому насильству та торгівлі людьми, формування відповідального ставлення молоді до побудови стосунків, планування сім'ї, репродуктивного здоров’я, поваги до сімейних традицій, усвідомленого батьківства, Службою у справах дітей та сім’ї виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) розроблено та виготовлено соціальну рекламну продукцію відповідної тематики (плакати – 6 330 од., буклети – 3 000 од., наліпки – 6 000 од.).

Роздатковий матеріал виготовлено за рахунок видатків бюджету міста Києва на виконання Міської цільової програми «Діти. Сім’я. Столиця на 2019-2021 роки» від 18.12.2018 № 473/6524.

Розповсюдження інформаційних матеріалів - це система заходів спрямованих на зміну ставлення громадськості до зазначених проблем, а в майбутньому – на формування нових соціальних цінностей. Досягти цього можна завдяки просвітницької діяльності серед населення столиці.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17123.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове