Міністерство соцiальної політики України


Тематична настільна гра – помічник для вирішення ризикових ситуацій

21 Травня 2019, 12:35

 

Таку думку висловили учасники дводенного семінару, що пройшов у Сумах для суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Упродовж другого дня занять, з цільовою аудиторією проведено практичний блок, під час якого учасники змогли застосувати набуті теоретичні знання.

Серед основних – тематична настільна гра та форум-театр.

Гра мала назву «ANTI TRAFFICKING». Розроблена вона кафедрою психології, політології та соціокультурних технологій Сумського державного університету на замовлення Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.

Упродовж настільної гри, учасники мали отримувати картки з певними ризиковими ситуаціями та подіями під час працевлаштування закордоном і відповідати на них з позиції попередньо обраних героїв. Вигравав гру не тільки той, хто першим пройшов все ігрове поле, а й насамперед той, хто наприкінці мав більшу кількість ігрових ресурсів. Адже під час пошуку роботи закордоном головне не працевлаштуватись першим, а отримати гарну та безпечну роботу.

Ситуації, що розігрувалися упродовж форум-театру, наочно показали, наскільки впливає на кінцевий результат рішення кожного з учасників процесу.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/17119.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове