Міністерство соцiальної політики України


У Мінсоцполітики обговорили пілотний проект із внутрішнього контролю

18 Квітня 2019, 18:30

 

18 квітня у Мінсоцполітики відбулась робоча зустріч присвячена презентації, обговоренню та узгодженню програми проведення пілотного проекту з внутрішнього контролю. Участь у заході взяли представники Міністерства соціальної політики, Міністерства фінансів України, Міністерства фінансів Королівства Нідерланди.

Сторони переглянули презентацію проекту із внутрішнього аудиту, обговорили питання впровадження внутрішнього контролю (фінансового управління та контролю), окрему увагу приділили сегменту діяльності, в якому пропонується проведення пілотного проекту.

Державний секретар Міністерства соціальної політики Віктор Іванкевич подякував міжнародним експертам за підтримку та звернув увагу на особливостях адміністративної структури Міністерства, що є важливим чинником при плануванні подібних заходів.

Учасники зустрічі також обговорили програму та етапи проведення пілотного проекту, його орієнтовних часових рамок та планування проведення тренінгу на початку травня з теми впровадження даного проекту.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16990.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове