Міністерство соцiальної політики України


Відбулося чергове засідання правління Фонду загальнообов’язкового державного страхування України на випадок безробіття

19 Квітня 2019, 09:56

 

17 квітня 2019 року під головуванням Ольги Крентовської, відбулося позачергове засідання правління Фонду загальнообов’язкового державного страхування України на випадок безробіття.

У ході засідання, правлінням було розглянуто низку питань, зокрема було заслухано звіт голови правління Фонду Ольги Крентовської про виконання своїх повноважень у період з вересня 2018 року до  квітня 2019 року та Звіти про результати діяльності Фонду і про виконання бюджету Фонду за 2018 рік.

Також на засіданні правління Фонду виступили директори Донецького та Луганського обласних центрів зайнятості, які  поінформували членів правління про запровадження нових електронних сервісів надання послуг; реалізацію проекту „Український донецький куркуль” та співпрацю з  міжнародними організаціями, які мають на меті підтримку розвитку малого і середнього підприємництва та забезпечення зайнятості населення східних регіонів України.

Крім того, на засіданні правління Фонду прийнято рішення про фінансування гуртожитку Харківського ЦПТО ДСЗ у ІІ кварталі 2019 року.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16982.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове