Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева: Готівковий і безготівковий механізми надання субсидій працюватимуть і надалі

12 Квітня 2019, 13:11

Про це Міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив під час Години запитань до Уряду у Верховній Раді 12 квітня 2019 року.

Він наголосив, що Уряд не приймає тимчасових рішень, процес монетизації субсидій прописаний в Законі України "Про житлово-комунальні послуги", а механізм монетизації забезпечений двома урядовими постановами.

"Безготівковий і готівковий механізми монетизації субсидій існуватимуть і надалі. Прийнятим Бюджетом України достатньо коштів для забезпечення виплат як готівкової, так і безготівкової субсидій. По завершенню опалювального сезону обидва механізми субсидій існуватимуть і надалі,- заявив Андрій Рева і додав, що ті люди, які добросовісно сплачують за житлово-комунальні послуги отримуючи субсидію живими коштами, субсидії в готівковій формі сплачуватимуться і надалі, без будь-яких обмежень; що стосується тих, хто матиме заборгованість, то після сплати заборгованості або реструктуризації заборгованості, їм протягом року буде надаватися субсидія в безготівковій формі".

Урядовець також зазначив, що про результати ефективності ухвалених рішень щодо монетизації субсидій, Міністерство соціальної політики матиме можливість надати інформацію до 1 липня 2019 року, коли будуть підбиті підсумки цього етапу монетизації субсидій.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16962.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове