Міністерство соцiальної політики України


У Дніпропетровській області тривають семінари для представників об"єднаних територіальних громад

25 Березня 2019, 17:29

 

За ініціативи громадської організації «Промінь Дніпро», спільно з департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації та за фінансової підтримки Міжнародної організації з міграції  на минулому тижні  були  проведені  два тренінги на тему: «Запобігання торгівлі людьми та надання допомоги постраждалим особам».

19 березня  навчалися представники  БогданівськоїВербківської,  МежиріцькоїТроїцької об’єднаних територіальних громад  Павлоградського району, а 22 березня – представники  Вакулівської, Девладівської та Софієвської об’єднаних територіальних громад Софієвського району.

Тренінги проводили тренери – голови правлінь громадських організацій  «Промінь Дніпро» та «Клуб «Імпульс» Олена Моргун та Ольга Луппова, а також начальник відділу сімейної, гендерної політики та протидії торгівлі людьми управління сім’ї та соціальної підтримки населення департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Владислав Рахманов.

Учасників тренінгу було ознайомлено з діючим законодавством України в сфері протидії торгівлі людьми, з видами державної та іншої допомоги, яка надається громадянам при встановленні офіційного статусу особи, яка постраждала від торгівлі людьми.

Особливу увагу було приділено питанням з навчання виявленню осіб, які постраждали від торгівлі людьми та алгоритму дій по надання таким особам всіх видів допомоги, передбачених Законом України «Про протидію торгівлі людьми» та іншими підзаконними актами.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16881.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове