Міністерство соцiальної політики України


На Сумщині відбулось засідання "круглого столу" на тему «Разом з турботою про кожного. Підсумки та перспективи»

21 Березня 2019, 17:36

 

Зустріч соціальних партнерів організовано Департаментом соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації з нагоди тижня «Відкритого Уряду», що проходив у рамках міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд».

До участі долучилися представники Головного управління Пенсійного фонду України в Сумській області, Управління Держпраці у Сумській області, Сумського обласного центру зайнятості, управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Сумській області, регіонального відділення Національної служби посередництва та примирення у Сумській області, Служби у справах дітей Сумської обласної державної адміністрації, Сумського обласного центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, Сумської обласної ради профспілок.

Упродовж зустрічі, соціальні партнери акцентували увагу на важливості співпраці та діалогу не тільки між державними структурами, а й із представниками громадськості. На їхню думку, це забезпечить вдале виконання завдань щодо покращення добробуту місцевих громад та регіону в цілому.

Не оминули увагою й проблемні питання, що потребують вирішення – погашення зарплатних боргів, підвищення рівня зайнятості громадян, покращення якості надання соціальних послуг на рівні об’єднаних громад, соціальний захист дітей та малозабезпечених родин.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16866.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове