Міністерство соцiальної політики України


Навчання із застосування ґендерного підходу при розробці нормативно-правових актів

18 Березня 2019, 14:58

 

На виконання Державної соціальної програми забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків на період до 2021 року, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 11.04.2018 № 273, Міністерством соціальної політики 12-14 березня організовано проведення одноденних тренінгів з питань застосування ґендерного підходу при розробці нормативно-правових актів для структурних підрозділів, відповідальних за формування та реалізацію державної політики з питань внутрішньо переміщених осіб, праці та зайнятості, надання соціальних послуг, підтримки сім’ї, соціального захисту, захисту прав дітей, захисту прав осіб з інвалідністю.

Навчання проведено у рамках проектів «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» та «Зміцнення законодавчих та виборчих процесів шляхом посилення громадської участі та надання технічної допомоги», які здійснюються Міжнародною фундацією виборчих систем (IFES) за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та британської допомоги від уряду Великої Британії. 

Всього в навчанні взяли участь 50 осіб. Учасники та учасниці тренінгу опанували практичні навички інтеграції ґендерних підходів та особливості застосування ґендерного аналізу. Крім нових знань учасники тренінгу отримали сертифікати.

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16849.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове