Міністерство соцiальної політики України


На Волині для представників об'єднаних територіальних громад департамент соціального захисту населення облдержадміністрації провів семінарське навчання з актуальних питань соціального захисту населення

18 Березня 2019, 10:47

 

Про зміни в порядку надання житлових субсидії, запровадження з березня 2019 року монетизації, надання субсидії у грошовій формі та роль об’єднаних громад в проведені інформаційно-роз’яснювальної роботи розповіла заступник директора департаменту Людмила Сірбіненко.

Про запровадження нових урядових ініціатив у 2019 році, норми  чинного законодавства, що визначають особливості відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років “муніципальна няня”, призначення державної допомоги особі, яка доглядає за хворою дитиною повідомила начальник відділу соціальних допомог та житлових субсидій Олена Маркусик.

Про завдання щодо створення притулків для осіб, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, та мобільних бригад соціально-психологічної допомоги таким особам поінформувала заступник директора департаменту Олена Вихор.

Жваву дискусію викликало обговорення питання планування коштів в ОТГ на літню оздоровчу компанію, яке презентувала завідувачка сектору департаменту Любов Яремчук.

Підводячи підсумки семінару, представники ОТГ висловили побажання про продовження проведення систематичних семінарських занять.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16840.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове