Міністерство соцiальної політики України


У Сєвєродонецьку відбулося перше в поточному році засідання регіонального саб-кластеру щодо запобігання ґендерного насильства

18 Лютого 2019, 11:13

 

На Луганщині проведено перше у 2019 році засідання регіонального саб-кластеру із запобігання і протидії насильству за ознакою статі. Участь у зустрічі традиційно узяли представники міжнародних і громадських організацій, а також державних структур, які працюють у напрямку реагування і профілактики насильства. Також, до зустрічі долучилися представниці незалежної моніторингової організації і громадської організації із Запорізької області.

Співголовами саб-кластеру є Фонд ООН у галузі народонаселення та Департамент соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації, які доповіли про підсумки роботи саб-кластеру у 2018 році. Так, поінформовано про основні напрямки роботи у минулому році, серед яких налагодження міжвідомчої взаємодії як на регіональному, так і на місцевому рівнях, розгалуження мережі соціальних послуг постраждалим від насильства, роз’яснення змін у чинному законодавстві, проведення інформаційної роботи серед населення.

Наприкінці зустрічі учасники саб-кластеру поділилися оновленнями в роботі кожної організації та пріоритетами в роботі на поточний рік.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16704.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове