Міністерство соцiальної політики України


ОТГ Сумщини планують залучати до проекту у сфері протидії торгівлі людьми

7 Лютого 2019, 16:38

 

Про це повідомили під час засідання у форматі «круглого столу» за участю директора Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Даніеля Зайберлінга.

На Сумщині з лютого місяця планують реалізувати проект «Сприяння у формуванні та реалізації соціальної політики у сфері протидії торгівлі людьми в ОТГ Сумської області». Він проходитиме за фінансової підтримки Фонду Ганса Зайделя в Україні. Безпосередньо реалізацією проекту займатиметься ГО «Ліга соціальних працівників Сумщини» у партнерстві з Департаментом соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації та Сумською обласною радою.

Як зазначив директор Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні Даніель Зайберлінг: «Цей проект – це «перша ластівка» в напрямку роботи з ОТГ. Своєрідний індикатор для нас. Завдяки йому ми зможемо зрозуміти наскільки ця проблема важлива для територіальних громад, побачимо їхню активність, матимемо певні показники».

Даний проект має посприяти гідному та безперешкодному доступу жителів усіх територіальних громад Сумщини, які постраждали від торгівлі людьми, до допомоги, захисту та послуг із попередження.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16672.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове