Міністерство соцiальної політики України


В Донецькій області пройшов ІІІ Молодіжний зимовий бал для людей з інвалідністю

5 Лютого 2019, 17:20

 

2 лютого 2019 року у м. Волноваха в районному Центрі культури і дозвілля відбувся уже традиційний бал для людей з інвалідністю.

Вже третій рік поспіль щорічний зимовий бал об’єднує людей доброї волі, які прагнуть змінити цей світ на краще, допомогти іншим та створити незабутнє свято для особливої молоді Волноваського району.

Організаторами дійства виступили народний депутат України Дмитро Лубінець, Волноваська райдержадміністрація, департамент сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, громадська організація «Жіноча Рада Донбасу», журналу «Бізнес WOMEN». Серед почесних гостей – голова Волноваської райдержадміністрації Дмитро Такаджи, перший заступник голови Волноваської райдержадміністрації Ольга Сидоренко та заступник Ігор Капран, заступник директора  департаменту сім`ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна, засновниця журналу «Бізнес WOMEN» Ганна Крисюк, голова районної ради Валерій Лубінець, голова Наталя Крупіна.

Неймовірну атмосферу заходу створили мелодії Моцарта та Гайдна у виконанні вихованців Волноваської школи мистецтв. У фойє гостей привітно зустрічали ляльки-велетні та театр «Живих скульптур» м. Маріуполя. Працювали майстер-класи «Квітка» в стилі канзаші, «Дамський аксесуар-сумочка» та «Новорічна маска». Було облаштовано виставку декоративно-ужиткового мистецтва дітей та молоді з особливими потребами та їх батьків.

Програма балу була надзвичайно насиченою. 7 конкурсних пар боролись за титул «Краща танцювальна пара», виконуючи полонез. В конкурсі «Країна талантів» учасниці мали змогу продемонструвати власну оригінальність та майстерність, а конкурс «Дизайнерські ідеї» – передбачив дефіле учасниць із капелюшками. Жоден бал не проходить без вальсу – одного з найбільш романтичних танців, який об'єднує покоління. Це танець гармонії і краси, під час виконання якого кожна учасниця відчула себе справжньою Королевою дійства.

Кульмінацією заходу стало оголошення Королеви балу 2019 року. Нею стала Ганна Мухіна, якій вручила корону королева Балу-2018 – Аліна Панібратченко. Кращою ж танцювальною паро визнано Діану Фірсову та Станіслава Терлецького.

Наприкінці заходу голова райдержадміністрації Дмитро Такаджи щиро привітав конкурсантів з перемогою та вручив подарунки. Подяки також отримали перукарі і візажисти, що долучились до благодійної акції та зробили вечірні зачіски та макіяж учасницям.

Заступник директора департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Лілія Золкіна наголосила, що у 2019 році зимовий бал для людей з інвалідністю буде включено до річного плану заходів роботи управління у справах сім’ї та молоді департаменту.

 

 

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16654.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове