Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева візьме участь у конференції для учасників проекту «Рука допомоги», що відбудеться у Львові 13 грудня

11 Грудня 2018, 16:30

 

13 грудня об 11: 00 у місті Львів, за участі Міністра соціальної політики України Андрія Реви відбудеться конференція для учасників проекту «Рука допомоги». Адреса проведення заходу: м. Львів, вул. Морозна, 14, готель «Соната».

Пілотний проект «Рука допомоги» впроваджується Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку.  В якості пілоту «Рука допомоги» є в Харківській, Полтавській та Львівській областях, а з 2018 року – також в окремих об’єднаних територіальних громадах Житомирської, Донецької та Чернігівської областей.

Мета проекту — допомогти вимушеним переселенцям та членам малозабезпечених сімей позбутися залежності від соціальних виплат, отримати достойну роботу або заснувати власний бізнес.

У конференції також візьмуть участь голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка та координатор проекту «Рука допомоги» Інна Шинкаренко.

Також, у рамках заходу о 12.30 відбудеться прес-брифінг міністра соціальної політики України Андрія Реви.

Акредитація триватиме до 12:00 12 грудня за e-mail: media@strategi.com.ua, та телефоном: 098-876-99-56.Контактна особа: Богдан Павленко.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16422.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове