Міністерство соцiальної політики України


Цьогоріч 372 дитини із Сумщини оздоровлено у таборах «АРТЕК» та «МОЛОДА ГВАРДІЯ»

6 Грудня 2018, 14:59

 

Про це поінформував директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Михайло Дубровський під час Всеукраїнської селекторної наради під головувавнням заступника Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної.

«Сумщині, на 2018 рік Міністерством соціальної політики України було розподілено 372 путівки для відпочинку та оздоровлення  дітей в дитячих центрах «Артек» та «Молода гвардія». Фактично  оздоровлено 190 діток  в МДЦ «Артек» та 182 дитини – в УДЦ «Молода гвардія», - зазначив Михайло Дубровський.

Також він додав, що органами соціального захисту населення області забезпечено безкоштовними путівками 229 дітей, які потребують соціальної уваги та підтримки. З частковою оплатою путівок у розмірі 20% оздоровилися 47 дітей, з 30% доплатою - 44 дитини та за 50% вартості - 52 дитини.

Забезпечення путівками дітей пільгової категорії в зазначених дитячих центрах знаходиться на постійному контролі в Департаменті соціального захисту населення Сумської облдержадміністрації. З метою організації оздоровлення дітей на належному рівні проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота з відповідальними особами органів соціального захисту населення на місцях.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16400.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове