Міністерство соцiальної політики України


Керівництво Мінсоцполітики обговорило напрями співпраці із представниками Данської Ради у справах біженців

26 Листопада 2018, 16:24

 

26 листопада відбулась робоча зустріч першого заступника Міністра соціальної політики Ольги Крентовської з представниками Програми економічного розвитку Данської Ради у справах біженців.

З липня 2017 року Данська Рада реалізувала дворічний багатокомпонентний проект «Програма економічного розвитку Східної України» за фінансової підтримки Швейцарської агенції  розвитку та співробітництва у співпраці з Департаментом Міжнародного Розвитку Великобританії. Частина проекту була направлена на підтримку державних центрів зайнятості з метою підвищення ефективності їх роботи.

У рамках цього компоненту було надано матеріально-технічне оснащення для 11 базових центрів зайнятості в Донецькій та Луганській областях для підвищення їх ефективності, проведено ряд тренінгів для 120 співробітників Служби на тему: "Профілактика емоційного вигоряння. Навички саморегуляції та стрес-менеджмент".

У ході робочої зустрічі її учасниками було обговорено звіт про реалізацію проекту, напрямки подальшої співпраці.

Ольга Крентовська висловила вдячність за допомогу, надану Данською  Радою у справах біженців та запевнила, що їх робота є дуже важливою та актуальною для нашої країни.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16340.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове