Міністерство соцiальної політики України


Повідомлення про оприлюднення регуляторного акту

26 Листопада 2018, 13:17
проекту постанови Кабінету Міністрів України ,,Деякі питання надання житлових субсидій населенню у грошовій формі”

 

Відповідно до Закону України ,,Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, з метою прийняття пропозицій, зауважень громадян, суб’єктів господарювання, консультативно-дорадчих органів,  Міністерство соціальної політики України оприлюднює проект постанови Кабінету Міністрів України ,,Деякі питання надання житлових субсидій населенню у грошовій формі”.

Документ розроблено на виконання Плану заходів з реалізації Енергетичної стратегії України на період до 2035 року ,,Безпека, енергоефективність, конкурентоспроможність”, а також реалізації Закону України від 09.11.2017 № 2189-VIII ,,Про житлово-комунальні послуги”.

Проект регуляторного акта і аналіз регуляторного впливу до нього було розміщенно 21 листопада 2018 року на офіційному сайті Міністерства соціальної політики https://www.msp.gov.ua/projects/374/ у розділі ,,Нормативна база”  на веб-сторінці ,,Проекти нормативно-правових актів”.

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб до проекту регуляторного актв приймаються протягом місяця з дати опублікування у електронній формі в порядку участі у громадському обговоренні на сайті Мінсоцполітики або у письмовій формі на офіційну адресу Міністерства – розробника: 016013, м. Київ, вул. Еспланадна, 8/10.

Пропозиції приймаються  до 21 грудня 2018 року.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16321.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове