Міністерство соцiальної політики України


У Мінсоцполітики утворено робочу групу для опрацювання нормативно-правових актів з питань забезпечення прав і свобод внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих груп населення, постраждалих від збройного конфлікту

21 Листопада 2018, 15:35

 

Відповідно до Положення про робочу групу, вона є постійно діючим консультативно-дорадчим органом Мінсоцполітики, за результатами діяльності якого керівництву Міністерства будуть вноситись узгоджені пропозиції щодо внесення змін до чинних нормативно-правових актів. Основним завданням робочої групи є розробка проектів нормативно-правових актів щодо забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб та інших вразливих груп населення, постраждалих від збройного конфлікту.

До складу робочої групи  увійшли представники Мінсоцполітики, Пенсійного фонду України, Громадської ради при Мінсоцполітики, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Офісу Ради Європи в Україні та громадських організацій.

Робоча група відкрита до пропозицій, які можуть надсилатись зацікавленими сторонами на офіційну електронну адресу Мінсоцполітики або до громадських організацій, які входять до її складу.

У разі виникнення додаткових запитань щодо діяльності робочої групи звертатись за електронною адресою o.v.dehtiariova@mlsp.gov.ua.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16299.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове