Міністерство соцiальної політики України


Міністр соціальної політики Андрій Рева обговорив питання співпраці з Прем'єр-міністром Республіки Хорватія Андреєм Пленковичем

13 Листопада 2018, 19:00

 

13 листопада 2018 року Міністр соціальної політики України Андрій Рева в рамках робочого візиту до Республіки Хорватія провів зустріч з Прем'єр-міністром цієї країни Андреєм Пленковичем.

Міністр соціальної політики під час зустрічі запропонував спільно доопрацювати міжурядову угоду про захист прав трудових мігрантів до кінця поточного року, для якнайшвидшого її підписання.

Голова Уряду Республіки Хорватія підтвердив незмінність позиції щодо підтримки суверенітету та територіальної цілісності України, і запевнив українську сторону в підтримці процесу укладання зазначеної угоди.

Також, Андрій Рева передав Прем'єр-міністру Республіки Хорватія запрошення від Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана відвідати Україну.

Сторони висловили задоволення існуючою динамікою українсько-хорватського діалогу, та погодились про важливість його активного продовження.

Міністр соціальної політики України Андрій Рева на чолі делегації Міністерства перебував з 12 по 13 листопада із робочим візитом у Республіці Хорватія. В складі делегації у візиті брали участь Ольга Крентовська - перший заступник Міністра соціальної політики України, Валерій Ярошенко - в.о. Голови Державної служби зайнятості України і Ярослав Сімонов - тимчасовий повірений у справах України в Республіці Хорватія.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16252.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове