Міністерство соцiальної політики України


Андрій Рева домовився з хорватським колегою про розробку угод, важливих для співробітництва у соціальній сфері

12 Листопада 2018, 18:05

 

Міністр соціальної політики України в рамках робочого візиту до Республіки Хорватія провів зустріч зі своїм колегою Міністром праці і соціальної політики Республіки Хорватія Марко Павічем, а також із Державним секретарем Міністерства хорватських ветеранів Невенкою Бенич.

Зустрічі пройшли у дружній та конструктивній атмосфері, хорватська сторона запевнила українську сторону у підтримці територіальної цілісності і суверенітету України та зацікавленості у подальшому співробітництві.

Під час зустрічей було обговорено велику кількість актуальних тем міжнародної співпраці в соціальній сфері, серед яких питання пенсійної реформи, соціального захисту, забезпечення прав працівників і трудової міграції.

Сторони домовились про якнайшвидшу підготовку для підписання угод між Урядом України та Урядом Республіки Хорватія у сферах працевлаштування та соціального забезпечення.

Як повідомлялося раніше, Міністр соціальної політики України Андрій Рева на чолі делегації Міністерства перебуває із робочим візитом у Республіці Хорватія. В складі делегації у візиті беруть участь Ольга Крентовська - перший заступник Міністра соціальної політики України, Валерій Ярошенко - в.о. Голови Державної служби зайнятості України і Ярослав Сімонов - тимчасовий повірений у справах України в Республіці Хорватія. Візит триватиме до 13 листопада включно.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16235.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове