Міністерство соцiальної політики України


У Мінсоцполітики обговорили питання впровадження соціальних послуг для сімей з дітьми

12 Листопада 2018, 09:12

 

9 листопада 2018 року у Мінсоцполітики відбулася робоча зустріч заступника Міністра соціальної політики Миколи Шамбіра з представниками проекту „Розробка і впровадження регіонального плану стосовно збільшення обсягів надання послуг з догляду на сімейній основі (реформування інтернатних закладів) у Київській області” – Дімітріосом Баколасом, директором проекту, Тетяною Несторас, менеджером проекту, з поточних питань його реалізації.

У заході також взяли участь співробітники Директорату соціальних послуг та інтеграції , Відділу міжнародних зв’язків та з питань протоколу.

Мета проекту полягає у наданні підтримки центральним органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування у процесі трансформації інтернатних закладів щодо створення ефективної системи надання соціальних послуг для дітей та сімей з дітьми, у тому числі з дітьми, які мають особливі потреби, механізмів для профілактики соціального сирітства і системної інтеграції дітей з особливими потребами у сімейне середовище, включаючи підготовку до самостійного життя.

Проект реалізовується міжнародною консалтинговою компанією European Profiles, що працює у більш чим 50 країнах, з конкретним досвідом у ЄС, Центральній і Східній Європі у таких сферах, як економіка, державне управління, менеджмент, зближення правових норм і політика перехідного періода. Компанія має головний офіс у Афінах.

 

   




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16233.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове