Міністерство соцiальної політики України


До уваги здобувачів ліцензії

12 Листопада 2018, 11:32
Розпочато прийом документів у електронній формі

 

Міністерство соціальної політики інформує про початок прийому заяв та документів для здобуття ліцензій на здійснення діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном у електронній формі.

Успішно пройшли тести на прийняття заяв про отримання ліцензії з посередництва у працевлаштуванні за кордоном через Єдиний державний  портал адміністративних послуг і перші ліцензіати вже отримали ліцензії.

На сьогоднішній день суб’єкти господарювання, які планують отримати відповідну ліцензію, можуть зробити це через персональний кабінет Єдиного державного порталу адміністративних послуг.

Для прийняття Міністерством соціальної політики до розгляду електронні документи (заяви та документи, визначені Законом України «Про ліцензування видів господарської діяльності» та Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, затверджених постановою Кабінетом Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1060, зі змінами) підписуються здобувачем ліцензії електронним цифровим підписом.

Документи, які існують тільки в паперовій формі (зовнішньоекономічний договір, проект трудового договору, документи іноземного роботодавця), до заяви додаються у форматі PDF із накладенням на них електронного цифрового підпису.

Міністерство соціальної політики здійснює розгляд електронних документів і за результатами їх розгляду приймає рішення у порядку та строки, встановлені законом.

Про прийняте рішення орган ліцензування повідомляє здобувачу ліцензії в електронній формі через персональний кабінет на Єдиному державному порталі адміністративних послуг, а також оприлюднює таке рішення на своєму офіційному веб-сайті.

 

Вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії, визначений Ліцензійними умовами провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, затверджених постановою Кабінетом Міністрів України від 16 грудня 2015 р. № 1060 (зі змінами) та рішення про видачу ліцензії на провадження господарської діяльності з посередництва у працевлаштуванні за кордоном, залишення її без розгляду або відмову у видачі ліцензії можна переглянути на офіційному сайті Міністерства соціальної політики (www.msp.gov.ua).




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16229.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове