Міністерство соцiальної політики України


Акція „Хода за свободу” з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми

19 Жовтня 2018, 17:00

 

18 жовтня 2018 року на Соборній площі м. Черкаси управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА спільно з  ЧБО ЛЖВ “Від серця до серця” було проведено  акцію «Walk for Freedom/Хода за свободу» з нагоди Європейського дня боротьби з торгівлею людьми.

Акція спрямована на підвищення поінформованості населення щодо видів торгівлі людьми, поширення важливої інформації про цю проблему
та небезпеку, яку вона становить,  актуалізацію важливості надання допомоги особам, які опинилися в подібній ситуації та привернення уваги до проблем пов’язаних з ними.

До участі у акції долучились: заступник голови Черкаської ОДА, а також керівники та представники:  управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА, управління освіти і науки Черкаської ОДА, служби  у справах дітей Черкаської ОДА, управління охорони здоров’я Черкаської ОДА, ЧБО ЛЖВ “Від серця до серця”, відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними
з торгівлею людьми ГУНП в Черкаській області, Черкаського  обласного центру зайнятості,  Черкаського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Молодіжного ресурсного центру, а також небайдужа активна молодь, мешканці та гості міста.

Учасники акції пройшли мовчазною ходою від Соборної площі  до площі Богдана Хмельницького. У заході взяли участь понад 150 учасників. Така акція також відбулась в містах обласного  значення: Ватутіне, Сміла, Золотоноша,  Канів, Умань.

Акція проведена під патронатом Міністерства соціальної політики України, за підтримки Представництва неурядової громадської організації А21, Організації з безпеки та співробітництва в Європі, Міжнародної організації з міграції.

 

 

 

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16114.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове