Міністерство соцiальної політики України


Мирна хода в Чернігівській області на знак підтримки людей, що опинилися в рабстві

19 Жовтня 2018, 16:52

 

18 жовтня, у день Європейського дня боротьби з торгівлею людьми, Чернігівська область приєдналася до загальнонаціональної інформаційної акції «Хода за свободу».

Молодь та активні громадяни із парасолями #WalkForFridom та тематичними плакатами пройшлися мирною ходою центром міста Чернігова.

У заході взяла участь заступник голови облдержадміністрації Наталія Романова, а також представники Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, управління у справах сім'ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, Управління Державної міграційної служби у Чернігівській області, Головного територіального управління юстиції в області, обласного центру зайнятості, обласного та міського центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Головного управління Національної поліції в області, Чернігівського громадського комітету захисту прав людини. Також до акції приєднались студенти вищих навчальних закладів міста і учні професійно-технічної освіти, та безробітні особи. За підрахунками у заході взяло участь близько 250 осіб.

Водночас, вуличні акції «Хода за свободу» відбулися в містах області Ніжині, Прилуках, Носівці, в яких учасниками стали більше 160 мешканців міст.

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16113.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове