Міністерство соцiальної політики України


Керівництво Мінсоцполітики взяло участь у засіданні Комітету асоціації між Україною та ЄС

5 Жовтня 2018, 13:20

 

5 жовтня 2018 року заступник Міністра з питань європейської інтеграції Олександра Чуркіна у складі української делегації взяла участь у четвертому засіданні Комітету асоціації між Україною та ЄС. Заступник Міністра поінформувала Сторону ЄС про реформування соціальної сфери, досягнутий прогрес в імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зокрема стосовно імплементації положень директив ЄС у національне законодавство. Також вона акцентувала увагу на необхідності оновлення Додатку XL щодо директив, які потребують визначення графіку імплементації.

Олександра Чуркіна підкреслила, що проведення реформ та зміни у законодавстві були б неможливими без досвіду та допомоги ЄС у наближенні нашого національного законодавства та практики його застосування до вимог ЄС.

Заступник Міністра висловила вдячність за допомогу, отриману у рамках імплементацію проектів технічної допомоги ЄС, зокрема таких як „Підтримка імплементації Угоди про асоціацію”, проект Міжнародної організації праці „Зміцнення адміністрації праці з метою покращення умов праці і подолання незадекларованої праці” та проект ЄС Twinning „Підтримка органів влади України в розробці законодавчих та адміністративних засад для запровадження систем раннього втручання та реабілітації дітей з інвалідністю і дітей, які мають ризики отримати інвалідність”.

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16027.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове