Міністерство соцiальної політики України


У Мінсоцполітики обговорили реалізацію Угоди між Україною та ЄС

5 Жовтня 2018, 10:35

 

4 жовтня 2018 року у Міністерстві соціальної політики під головуванням заступника Міністра з питань європейської інтеграції О. І. Чуркіної відбулось 2 та 3 засідання експертно-консультативної групи з реалізації напрямів розділу ІІІ „Юстиція, свобода та безпека” та глави 21 „Співробітництво у галузі зайнятості, соціальної політики та рівних можливостей” Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

У засіданні взяли участь представники структурних підрозділів Мінсоцполітики, Державної служби зайнятості, Державної служби з питань праці, сторін соціального діалогу, громадських організацій та наукових кіл.

На зазначеному засіданні розглянуто питання стосовно забезпечення ефективної імплементації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, зокрема була представлена інформація стосовно засідань комітетів та підкомітетів Україна-ЄС, а також щодо проекту Закону України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо надання додаткових гарантій, пов’язаних з поєднанням сімейних і трудових обов’язків)”, розробленого Мінсоцполітики. Учасники засідання ознайомились із презентацією „Відряджений працівник. Основні засади регулювання у законодавстві ЄС”, яка викликала особливий інтерес та жваві дискусії щодо подальшої імплементації цих норм в Україні.

 

     




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/16025.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове