Міністерство соцiальної політики України


Мінсоцполітики підтримує розширення економічної співпраці з Канадою, зокрема, із підтримкою жінок-підприємців

24 Вересня 2018, 11:46

 

21 вересня 2018 року в приміщенні Мінсополітики відбулась зустріч заступниці Міністра соціальної політики Наталії Федорович з керівником  проекту Canada-Ukraine and Investment Support project (CUTIS) Полом Дарбі. Проект спрямований на розширення торгівлі та інвестицій між Україною та Канадою та підтримується Урядом Канади.

Проект орієнтований на пошук українських компаній, які очолювані або знаходяться у власності жінок-підприємниць, для надання допомоги у просуванні виробленої ними продукції на експорт. Певні напрямки співпраці будуть розвиватися через партнерство з громадськими організаціями та вищими навчальними закладами, які стануть майданчиком для здобуття спеціальних знань власницями малого та середнього бізнесу. В рамках проекту планується розроблення навчального курсу для жінок-підприємниць представниць малого та середнього бізнесу з просування своєї продукції на експорт. Крім того, проект передбачає створення системи менторської підтримки на етапі виходу на канадський ринок. 

Пол Дарбі  висловив зацікавленість у формуванні стратегії інформування жінок-підприємниць про можливості експорту продукції та послуг на ринок Канади.

Наталія Федорович зазначила про необхідність врахувати у Проекті питання щодо навчання веденню бізнесу жінок, які проживають у сільській місцевості, залучення до проекту жінок, які успішні у веденні бізнесу в сфері ІТ-технологій, а також подолання гендерних стереотипів та поєднання сімейних і професійних обов’язків.

  

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15930.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове