Міністерство соцiальної політики України


На порядку денному Міністерства - забезпечення рівних економічних можливостей для жінок і чоловіків

24 Вересня 2018, 17:29

 

21 вересня відбулася робоча зустріч заступника Міністра соціальної політики Олександри Чуркіної, фахівців Державної служби зайнятості (Центрального апарату) із засновником міжнародної громадської організації «Українські люди» Аліною Левченко. Метою зустрічі стало обговорення можливості реалізації проекту по формуванню концепції єдиної державної стратегії для забезпечення рівних економічних можливостей для жінок і чоловіків "Рівний економічний розвиток для жінок та чоловіків".

 

Результатом зустрічі стало рішення про створення робочої групи, в яку будуть входити профільні експерти, представники зацікавлених органів виконавчої влади та громадських організацій, які займаються питаннями забезпечення рівних прав та можливостей для всіх людей, що проживають на території України.

 

Довідково: Головний меседж проекту – рівні економічні можливості для жінок і чоловіків в Україні! Мета проведення – створення рівної економічної незалежності для жінок та чоловіків, усунення розриву в оплаті праці, а також захист права на материнство та можливості самореалізації для матері.

 

 

  

 

 

 

 




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15929.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове