Міністерство соцiальної політики України


У Чернігові відбувся навчальний семінар «Діяльність ревкомісій та новації законодавства у фінансовій роботі профспілкової організації»

21 Вересня 2018, 15:43

 

18-20 вересня 2018 року на базі навчально-методичного центру Федерації профспілок України відбувся навчальний семінар «Діяльність ревкомісій та новації законодавства у фінансовій роботі профспілкової організації» для голів ревізійних комісій Профспілки працівників соціальної сфери України.

Центральна Рада Профспілки, організовуючи семінар, мала за мету поповнення знань членів ревізійних комісій Профспілки щодо нормативно-правового регулювання фінансової роботи в профспілкових організаціях, повноваженнь ревізійних комісій, організації бухгалтерського обліку, особливостей оподаткування профспілкових організацій тощо. І ця мета була досягнута  завдяки змістовній програмі, яка була складена Центральною Радою Профспілки і навчально-методичним центром, а також професійному рівню викладачів НМЦ – Ковальчука Володимира Володимировича., юриста центру; Копиша Віталія Андрійовича, керівника Центру освіти дорослих «Перспектива», тренера, викладача.

Назіна Тамара Григорівна, завідуюча відділом соціально-правового захисту і економічних питань ФПО Чернігівської області, позаштатний викладач НМЦ профспілок ознайомила слухачів зі змінами законодавства щодо соціально-трудових відносин. Міні-тренінг «Стресостійкість та ефективні комунікації» провела з учасниками семінару Глушко Ірина Павлівна.

Всі теми були викладені з застосуванням інтерактивних методів засвоєння, чим викликали великий інтерес і позитивне сприйняття матеріалу.

Центральна Рада Профспілки вже не вперше проводить навчання свого профактиву на базі цього навчально-методичного центру. І кожен раз ми отримуємо задоволення і висловлюємо щиру вдячність директору НМЦ Осадчій Тетяні Василівні за можливість проведення на базі центру навчального семінару і створення сприятливих умов для  навчання. Всі учасники семінару відзначили високий рівень викладачів, гостинність та увагу з боку керівництва, гарні умови проживання, смачне харчування.

А цікава екскурсія містом в останній день перебування залишила приємні враження і спогади від чудового древнього міста Чернігова, прикрашеного до свого Дня міста, яке відзначається 21 вересня.




Адреса цієї сторінки: http://www.msp.gov.ua/news/15924.html
При використанні матеріалів посилання на джерело - обов'язкове